DESPRE NOI

 

  • Un parc industrial situat în municipiul Brasov, la intersectia principalelor cai de comunicatie nationale si internationale ce tranziteaza Romania.
  • Brasovul este un important centru economic, situandu-se intre primele 8 mari municipii resedinta de judet din Romania.
  • Metrom Industrial Parc este cel de-al doilea parc industrial functional din Brasov si cuprinde peste 14 intreprinderi de productie industriala si diverse servicii.
  • S.C. METROM INDUSTRIAL PARC S.A. asigura cadrul ai sprijinul logistic necesar desfasurarii activitatii societatilor din parcul industrial. Sprijinul logistic consta in principal in asigurarea accesului la instalatiile si retelele parcului, punerea la dispozitia investitorilor a aparaturii proprii, tehnicii de calcul si a informatiilor utile, organizarea in beneficiul partenerilor a unor intalniri, simpozioane, training-uri, specializari in salile de conferinte si de cursuri proprii, precum si asigurarea la cerere a logisticii pentru desfasurarea unor activitati specifice. .
  • Suprafata parcului industrial este de 63.700 mp, din care suprafata construita este de 27.000 mp. Aceasta a reprezentat un interes deosebit pentru investitori, atat prin pozitia geografica cat si prin accesul direct la infrastructura tehnica si edilitara necesara desfasurarii activitatilor economice. METROM INDUSTRIAL PARC Brasov se constituie ca o modalitate eficienta si atractiva de dezvoltare economica, agentii economici contractanti fiind avantajati de infrastructura si utilitatile puse la dispozitie de societatea administrator, beneficiind de spatii de productie si administrative, zone verzi si parcari.
  • Descoperiti atractiile Brasovului, nu numai ca puternic centru economic, istoric si cultural, ci si ca unul din primele orase din tara in ceea ce priveste oferta turistica.