Scurt istoric

•Suprafata parcului industrial este de 63.700 mp, din care suprafata construita este de 27.000 mp. Aceasta a reprezentat un interes deosebit pentru investitori, atat prin pozitia geografica cat si prin accesul direct la infrastructura tehnica si edilitara necesara desfasurarii activitatilor economice. METROM INDUSTRIAL PARC Brasov se constituie ca o modalitate eficienta si atractiva de dezvoltare economica, agentii economici contractanti fiind avantajati de infrastructura si utilitatile puse la dispozitie de societatea administrator, beneficiind de spatii de productie si administrative, zone verzi si parcari.

 

• S.C. METROM INDUSTRIAL PARC S.A. asigura cadrul ai sprijinul logistic necesar desfasurarii activitatii societatilor din parcul industrial. Sprijinul logistic consta in principal in asigurarea accesului la instalatiile si retelele parcului, punerea la dispozitia investitorilor a aparaturii proprii, tehnicii de calcul si a informatiilor utile, organizarea in beneficiul partenerilor a unor intalniri, simpozioane, training-uri, specializari in salile de conferinte si de cursuri proprii, precum si asigurarea la cerere a logisticii pentru desfasurarea unor activitati specifice.

 

• Avand in vedere ca principala ratiune ce a condus la infiintarea parcurilor industriale a constituit-o dezvoltarea economica zonala si regionala, principala preocupare a METROM INDUSTRIAL PARC, consta in identificarea posibilitatilor legate de dezvoltarea unor proiecte comune menite sa conduca la noi investitii in domenii de varf si la cresterea potentialului economic al parcului industrial.

 

• Pentru a veni in intampinarea diverselor cerinte si probleme cu care se confrunta investitorii din parcul industrial, METROM INDUSTRIAL PARC, a identificat principalele domenii si modalitati prin care poate sprijini efortul acestora si a lansat optional oferte de servicii si consultanta, printre care se numarr: consultanta de afaceri si intermedieri comerciale; consultanta si servicii de marketing-management; consultanta juridica specifica parcurilor industriale; servicii de secretariat si arhivare; consultanta si servicii de contabilitate; consultanta si servicii de management al resurselor umane; consultanta si servicii de asigurare a protectiei muncii si prevenirea si stingerea incendiilor; servicii de mentenanta; servicii informatice si de acces la retele de telecomunicatii; consultanta si servicii menite sa asigure promovarea imaginii firmelor din cadrul parcului industrial.

 

• Privit ca o concentrare de organizatii si activitati diverse, parcul industrial, pentru a se dezvolta durabil, necesita o promovare sistematica si profesionala a activitatilor si oportunitatilor de afaceri oferite de parcul industrial si de catre societatile ce activeaza in cadrul acestuia. Aceasta activitate de prezentare si promovare se concretizeaza prin: organizarea participarii la targuri, expozitii si simpozioane; prezentarea parcului si a firmelor partenere pe site-ul oficial al METROM INDUSTRIAL PARC; tiparirea de pliante, brosuri ai alte materiale de promovare a activitatilor parcului industrial si a firmelor; organizarea periodica de intalniri ale oamenilor de afaceri, la sediul METROM INDUSTRIAL PARC; organizarea periodica de conferinte de presa pentru promovarea prin intermediul mass-media; promovarea parcului si a societatilor componente prin KOMPASS Romania.

 

• Prin prisma acestor deziderate, METROM INDUSTRIAL PARC, a manifestat permanent, inca de la infiintare, deschidere si preocupare in a sprijini activitatea partenerilor venind in intampinarea rezolvarii diverselor nevoi ale acestora si oferind o gama variata de servicii ale caror preturi simbolice au fost stabilite la nivelul minim posibil